Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Klooster keert terug bij Excelsior Maassluis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 19 april 2019 15:00

Foto: Excelsior Maassluis


Milton Klooster keert na twaalf jaar terug bij voetbalclub Excelsior Maassluis. De rechtsbuiten vertrok na de E1 uit Maassluis en maakte sindsdien een reis door Nederland en Oost-Europa.

De Maassluizer speelde in de jeugd bij MSV'71 en Excelsior Maassluis en maakte daarna de overstap naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Na de Rotterdamse club kwam hij ook nog uit voor Jong NEC, AS Trencin en Inter Bratislava in Slowakije. Afgelopen zomer keerde Klooster terug in Nederland bij derdedivisionist FC Lisse.

"Het voelt een beetje als terug naar huis gaan na een lange reis", zegt de 22-jarige Klooster op de website van Excelsior Maassluis. De Maassluizer is op meerdere posities inzetbaar, maar moet zich volgens trainer Dogan Corneille vooral richten op de rechtsback- en spitspositie.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS