Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Klopjacht op inbrekers van Monster naar Naaldwijk

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 18 november 2017 22:38

Foto: De gecrashte vluchtauto - foto Jeroen Kuipers


De politie heeft zaterdagavond een klopjacht gehouden op vier jongens die aan het inbreken waren in een pand aan de Madeweg in Monster. De jongens vluchtten naar Naaldwijk. Zij werden, rijdend in een zwarte BMW, achtervolgd door een politiewagen. Bij de rotonde van de Zwartendijk met de Bosweg knalden zij tegen een boom.

Ze werden op een gegeven ogenblik gesignaleerd op het Schiereiland in de wijk Woerdblok en zijn van daaruit de wijk ingevlucht. Ze dragen donkere kleding. Een van hen heeft een nat pak gehaald. De wijk wordt systematisch uitgekamd.

Er wordt niet alleen gezocht in de omgeving van De Pluktuin, maar ook in de omgeving van de Gamma in het industriegebied aan de overkant. De politiehelikopter cirkelt boven Naaldwijk.

Aanvulling om 23.30 uur:
De politie heeft inmiddels in Naaldwijk twee inbrekers aangehouden. Dat gebeurde op de Dortlaan, zeker een halve kilometer ten noorden van de crash-plaats. Jacht op de andere twee duurt voort, ondersteund door de helikopterbemanning.

Aanvulling om 23.50 uur: Na circa 50 minuten rondjes boven Naaldwijk te hebben gemaakt, is de politiehelikopter vertrokken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS