Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

KMD-boegbeeld Louis Hollaar (84) overleden

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 4 november 2019 11:44

Foto: Archieffoto Thierry Schut


Op 84-jarige leeftijd is overleden Louis Hollaar, erelid en tevens oudste lid van de Wateringse voetbalvereniging KMD. Hollaar, met als roepnaam Loes, ontving in 2014 de gemeentelijke onderscheiding WestlandStek voor zijn jubileum als 60 jaar vrijwilliger bij de club.

Die onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de viering van het 75-jarig bestaan van KMD. "De laatste twintig jaar is hij wekelijks hét aanspreekpunt in de commissiekamer, hij behandelt de wedstrijdformulieren en onderhoudt de contacten met bezoekende clubs", werd destijds bij de uitreiking vermeld door wethouder Bram  Meijer.

In het jubileumboek van KMD ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan staat beschreven wie Loes Hollaar was en wat hij voor de club heeft betekend. "Van sponsorcommissie tot bestuurslid en tal van andere taken, Loes was er samen met zijn broers Piet en Dick vanaf 1946 bij. Hij heeft de club zien groeien en veranderen en wist tot op hoge leeftijd zijn bijdrage te leveren aan de club", schrijft voorzitter Peter van den Berg op de website van de vereniging.

"Hij is vanwege zijn verdiensten de meest gedecoreerde KMD-er. We hebben voor hem zelfs spelden moeten bijmaken! Erelid bij KMD, de zilveren stek van de gemeente Westland en drie jaar geleden ontving hij het speldje vanwege zijn 70-jarig lidmaatschap. Dat laatste was nog niet eerder uitgereikt en wat was hij trots, toen hij al met breekbare stem, de woorden uitsprak "Houd de club hoog!", aldus Van den Berg.Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS