KMD boekt zege in Naaldwijk

In de derde klasse B heeft KMD belangrijke punten gepakt door met een minimaal verschil de uitwedstrijd tegen VV Naaldwijk te winnen: 0-1.

Het duel was vooral in de beginfase zoutloos. In de extra tijd van de eerste helft scoorde Wesley den Dulk het enige doelpunt. Na de pauze kon Naaldwijk de kansen niet benutten en bleef de 0-1 op het scorebord. Door de overwinning gaat KMD nu alleen aan kop in de derde periode en blijft het bij in de strijd om het kampioenschap met Wateringse Veld Kranenburg, dat won van Verburch met 2-0. Het verschil tussen de ploegen blijft één punt. KMD is sowieso verzekerd van nacompetitie voetbal.

HVC'10 veilig na winst in Rijswijk; SC Monster nacompetitie

HVC'10 heeft zich in de tweede klasse C kunnen verzekeren van handhaving na de 1-3 overwinning op Ter Werve. In een gelijk opgaande wedstrijd kwam Ter Werve vlak na rust op 1-0, maar zakte in waarna Jorno Reurink en David Kram de Hoekse ploeg op voorsprong zetten. Dave Kram met zijn tweede doelpunt zorgde voor de winst. En door het gelijkspel van DoCos bij RCL is HVC'10 definitief veilig. Sportclub Monster verloor in dezelfde klasse met 3-0 van SVC'08. Door deze nederlaag zijn de Monsternaren veroordeeld tot nacompetitie.

Barendrecht - Excelsior Maassluis 0-4 (0-1)

Daan Blij, Vincent van den Berg, Milan van Ewijk (2)

Bijzonderheid: Excelsior Maassluis is met nog 1 wedstrijd te gaan zeker van de tweede plaats

FC 's-Gravenzande - Capelle 0-3 (0-2)

De Meeuwen - Westlandia 1-2 (0-1)