Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Koninklijke onderscheiding voor Inge Verstraaten uit Maassluis

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 13 oktober 2019 16:40

Foto: Gemeente Maassluis


Burgemeester Haan heeft zondagmiddag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Inge Verstraaten uit Maassluis. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar jarenlange belangeloze inzet voor het Rotterdamse Operettekoor Irene.

Verstraaten zet zich sinds eind jaren zeventig in als vrijwilliger voor het Operettekoor. Ze werd lid van Irene in 1969, met speciale toestemming van haar ouders omdat ze toen nog minderjarig was. Vanaf 1970 helpt ze mee met het bedenken en maken van kostuums. Eind jaren zeventig besloot ze deel te nemen in de kledingcommissie, dat heeft ze gedaan tot en met 1983.

In dat jaar stapte ze over naar de jubileumcommissie. Dit beviel haar zo goed dat ze ook vorig jaar, toen Operettekoor Irene 110 jaar bestond, opnieuw lid werd van deze commissie. Sinds 1991 is ze secretaris van het bestuur.
De versierselen werden opgespeld in Rotterdam, tijdens een bijeenkomst van het Operettekoor.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS