Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Koremans stopt als voorzitter Platform Gehandicapten Westland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 13 april 2019 11:53


Annemiek Koremans heeft zaterdagochtend na 25 jaar afscheid genomen als voorzitter van Platform Gehandicapten Westland (PGW). De Poeldijkse was jarenlang hét gezicht van het platform en zette zich in die rol in voor mensen met een handicap. Zij wordt opgevolgd door Pech Samwel.

Koremans was in 1994 oprichtster van Platform Gehandicapten Monster, dat later overging in PGW. In de afgelopen jaren werd het platform een begrip in de gemeente. Door middel van belangenbehartiging en advisering zet zij zich in voor het creëren van volwaardige kansen voor mensen met een handicap en een bereikbare, toegankelijke en bruikbare leef- en woonomgeving voor iedere burger in het Westland.

Naast voorzitter van PGW is Koremans ook penningmeester van de jongerenafdeling van de Zonnebloem Westland, voorzitter van de rolbus Westland en voorzitter van de cliëntenraad Terwebloem – Pieter van Foreest.


Bij haar afscheid, tijdens de open dag van PGW in Ter Heijde, kreeg Koremans de zilveren erepenning van de gemeente Westland van burgemeester Bouke Arends.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS