Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Korfballers Maassluis slikken eerste nederlaag, Ondo nog steeds 'volle buit'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 26 januari 2020 00:26

Foto: Wedstrijd Ondo-KVK


De korfballers van ckc Maassluis zijn zaterdagavond tegen de eerste nederlaag in de huidige zaalcompetitie aangelopen. Het 's-Gravenzandse Ondo bleef voor de zevende maal op rij ongeslagen.

Maassluis had een uitwedstrijd tegen Twist in buurgemeente Vlaardingen. Twist maakte de 1-0 en liep uit naar 4-1. Vervolgens had Maassluis een goede periode, waarin de ploeg zelfs op voorsprong kwam (7-8). Bij de rust was het 12-11.
In de tweede helft ging het opnieuw gelijk op en stond het zeven minuten voor tijd 18-20 voor Maassluis, maar in de slotfase bleek Twist sterker. Op 21-20 werd voor Maassluis nog een vrije worp gemist, waardoor beide punten in Vlaardingen bleven. Overigens heeft koploper Maassluis op de ranglijst nog twee punten voorsprong op Vitesse uit Barendrecht.

Hoewel Ondo niet op volle sterkte kon aantreden, was het bezoekende KVK uit het Zeeuwse Kapelle geen partij voor de thuisploeg. De 's-Gravenzanders scoorden uit de eerste zeven aanvallen zes keer.
Daarna ebde het offensief wat weg. Het stond bij rust 15-10 tegen de hekkensluiter.
In de tweede helft probeerden de Zeeuwen wat ze konden, maar ook nu werden zij overklast door Ondo. Uiteindelijk had de thuisploeg net te weinig tijd om het dertigste punt te maken. Eindstand 29-13.

Het Lierse Valto boekte een nipte, maar zeer belangrijke zege, het Maaslandse ODO speelde gelijk en het Maasdijkse Dijkvogels behaalde de vijfde achtereenvolgende overwinning.


Uitslagen
Overgangsklasse D
Valto - Sporting Trigon 19-18 (10-11)
Tweede klasse F
ODO - Wion 21-21 (11-10)
Twist - Maassluis 21-20 (12-11)
Tweede klasse I
Ondo - KVK 29-13 (15-10)
Derde klasse F
Dijkvogels - Esdo 24-11


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS