Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kortingsactie in Hoek van Holland van start

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 2 augustus 2018 15:23

Foto: RTV Rijnmond


Inwoners van Hoek van Holland hebben een kortingsboekje thuis gekregen voor lokale restaurants en strandclubs. Het is een plan van de ondernemingsvereniging om de teruglopende bezoekersaantallen in de badplaats te compenseren.

Er had al lang een metro tussen Rotterdam en Hoek van Holland moeten rijden, maar door problemen in onder meer de projectleiding is dat uitgesteld. De ondernemingsvereniging heeft daarom van de gemeente Rotterdam geld gekregen om wat extra's voor de lokale middenstand te kunnen doen.

Linda Geers van restaurant Mijn Torpedoloods is blij met de actie: ''Ik vond het een hele leuke actie voor de Hoek om mee te starten. We hebben meerdere malen leuke acties gehad, maar ik vond deze heel erg tof omdat er meerde ondernemers aan meedoen", zegt ze tegen mediapartner Rijnmond. 

De kortingsbonnen zijn onderdeel van de promotiecampagne 'Proef de Hoek'. Ze worden ook uitgedeeld aan toeristen in Hoek van Holland en liggen bij stations.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS