Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kruising Opstalweg niet 5 weken maar 7 dagen dicht

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 22 september 2017 16:51

Foto: Dennis van Schie


Provincie Zuid-Holland sluit de kruising bij de Opstalweg in Naaldwijk niet 5 weken, maar 7 dagen. Dat laat de provincie desgevraagd weten na een overleg met gemeente Westland. Woensdag 22 november tot en met woensdag 29 november is die kruising dicht. De ’s-Gravenzandseweg gaat wel vijf weken dicht. Vanaf 26 september tot 1 december is die afgesloten van de N467.

In het overleg werden de mogelijkheden verkend om het openstellen van de weg te bespoedigen. De Galgeweg gaat op 1 december weer open voor al het verkeer. De werkzaamheden aan de fundering en de asfaltconstructie aan het kruispunt Galgeweg/Opstalweg worden wel in dezelfde periode uitgevoerd als de werkzaamheden aan de Galgeweg.

De nieuwe afspraken tussen de aannemer, de gemeente Westland en en de provincie vloeien voort uit de onrust die bij omwonenden werd veroorzaakt door de brief die afgelopen woensdag bij omwonenden van de N467 werd bezorgd. De provincie Zuid-Holland biedt dan ook excuses aan voor de gebrekkige communicatie in de afgelopen periode.

Vanaf 29 september tot en met 18 oktober werkt waterbedrijf Evides aan het vervangen van de leiding langs de rijbaan van de Galgeweg. Van 19 oktober tot 21 november is de kruising Opstalweg/Galgeweg open voor het verkeer. De ’s-Gravenzandseweg blijft in die periode afgesloten. Zonnodig worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer extra te begeleiden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS