Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kubo Group winnaar Hillenraad 100

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 2 november 2019 12:49

Foto: Twitter


Kubo Group uit Monster is vrijdagavond uitgeroepen tot de meest toonaangevende onderneming in de Nederlandse tuinbouwwereld. Het bedrijf staat op nummer één in de Hillenraad top 100. De avond in de Haagse Ridderzaal werd geopend door minister Carola Schouten en kende maar liefst 13 nieuwkomers.

Kubo Group sleepte nog meer prijzen in de wacht. Zo werd het bedrijf uitgeroepen tot Technologiebedrijf van het Jaar 2019.

Eervolle prijs
Tijdens het Hortigala van het Jaar kreeg ook een aantal andere ondernemingen een eervolle prijs uitgereikt in verschillende categorieën. Vreugdenhil-Klugt Combinatie uit Bleiswijk is uitgeroepen tot Toekomstgerichte Onderneming van het jaar en Nature's Pride mag zich Internationale Onderneming van het jaar 2019 noemen.

Familiebedrijf

Royal Brinkman uit 's-Gravenzande is het Familiebedrijf van het Jaar. ‘Deze familieonderneming levert in alle opzichten een wereldprestatie’, zo is te lezen in het Hillenraad100-magazine dat tot vrijdagavond 1 november onder strikt embargo stond. In de buitencategorie 500+ van grote ondernemingen was Rijk Zwaan wederom de beste: ‘Onbetwist een Nederlandse onderneming van wereldformaat.’


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS