Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kunsthuis 18 in financiële problemen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 12 januari 2020 14:28

Foto: WOS


Kunsthuis 18 in Naaldwijk zit in de financiële problemen. De kosten zijn te hoog en de inkomsten te laag. Als er niet snel geld binnenkomt, moet de expositieruimte aan het Zuideinde de deuren op korte termijn sluiten. Het bestuur wil dan ook voor 1 februari financiële zekerheid.

Momenteel wordt een nieuwe organisatievorm met betalende leden onderzocht. Kunstenaars kunnen voor 100 euro per jaar lid worden. Van hen wordt verlangd dat zij maximaal vijf keer per jaar meehelpen tijdens openstellingen. Het bestuur hoopt dat minimaal honderd kunstenaars zich aanmelden.

De plannen moeten nog verder worden uitgewerkt, maar mocht dit uitkomst bieden dan kunnen waarschijnlijk ook de openingstijden worden verruimd.

Kunsthuis 18 biedt een podium voor hedendaagse kunst in Westland. De galerie biedt een moderne expositieruimte en een ontmoetingsplek voor kunst, publiek en kunstenaars.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS