Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kwalificatietoernooi Oranje-o17 bij FC 's-Gravenzande

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 11 januari 2019 14:53

Foto: In 2016 speelde Oranje onder 20 op het Juliana Sportpark


Voetbalvereniging FC 's-Gravenzande is eind maart opnieuw gastheer van meerdere jeugdinterlands. Op het Juliana Sportpark wordt van 20 tot en met 26 maart de finaleronde van de EK-kwalificatie voor spelers tot 17 jaar afgewerkt. Nederland speelt tegen Noord-Ierland, Israël en Tsjechië.

Woensdag 20 maart om 19.00 uur neemt Oranje het op tegen Noord-Ierland. Drie dagen later (om 13.00 uur) staat Tsjechië-Noord-Ierland op het programma. Dinsdag 26 maart om 19.00 uur speelt Tsjechië tegen Nederland.

Naast het Juliana Sportpark wordt ook gespeeld op het complex van ARC in Alphen aan den Rijn. Op het spel staat plaatsing voor het Europees kampioenschap, van 3 tot en met 19 mei in Ierland. De winnaar van de kwalificatiepoule plaatst zich direct.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS