Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kwart meer bezoekers voor Westlands Museum

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 10 januari 2020 16:24


Het Westlands Museum in Honselersdijk heeft vorig jaar 25 procent meer bezoekers getrokken. Dit maakte voorzitter Jan Prins vrijdag bekend in zijn nieuwjaarsrede in het museum. Er kwamen 12.878 bezoekers naar de Middel Broekweg, 2.500 meer dan in 2018.

Prins noemde drie redenen voor dit succes. Allereerst de tentoonstelling 'Buitenplaatsen in de Gouden Eeuw', die nog tot 15 maart van dit jaar te bezoeken is. Deze tentoonstelling heeft veel publiek uit de omliggende steden getrokken. Daarnaast waren er veel activiteiten rondom deze expositie die vrijwel allemaal volgeboekt waren. De tweede reden is dat touringcarbedrijven het museum steeds beter weten te vinden voor hun dagtochten. Hiermee komt ook steeds meer publiek van verder uit het land. 

Voor het jaar 2020 zet het museum groots in op de herdenking van '75 jaar vrijheid'. Hier wordt een grote tentoonstelling voor gemaakt die vanaf 18 april voor het publiek te bezichtigen is.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS