Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kwestie overhoop gehaalde begraafplaats bereikt ook politiek

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 26 februari 2020 10:00

Foto: Dennis van Schie


De situatie van de overhoop gehaalde graven op begraafplaats Beukenhage in 's-Gravenzande heeft ook de politiek bereikt. Dinsdag meldde de WOS dat bij het ophogen van de graven alle grafstenen en ornamenten op één hoop zijn gegooid, waardoor sommige graven niet meer terug te vinden waren.

Westland Verstandig heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B en W. De partij wil weten waarom er niet beter gecontroleerd wordt op dit soort zaken. Ook wil ze weten hoe de nabestaanden hun spullen terugkrijgen en hoe dit soort handelswijzen in de toekomst worden voorkomen.

De gemeente liet desgevraagd al aan de WOS weten ook geschrokken te zijn van de berichten van nabestaanden. Omdat het in dit geval niet ging om het ruimen van graven, zijn nabestaanden niet persoonlijk geïnformeerd zijn, werd als verklaring gegeven. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS