Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Laatste dag voor het enige café van Den Hoorn

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 26 mei 2019 14:19

Foto: Google Streetview


Het enige café van Den Hoorn sluit deze zondag met een laatste groot feest de deuren. Het pand verkeert in een dusdanige staat dat het niet meer te verzekeren is en de eigenaar van het pand wil er volgens uitbater Johan van Leeuwen geen geld in steken.

Café Delfland is voor veel inwoners van het dorp een begrip geworden. Het nieuws dat het café de deuren dicht doet, kwam dan ook hard aan, zo blijkt uit diverse reacties op Facebook. WOS Radio organiseerde er vorig jaar nog het radioverkiezingsdebat voor de gemeente Midden-Delfland.

Zo'n tien jaar geleden is Café Delfland gekocht door de huidige eigenaar Bram van Marrewijk, die de intentie heeft om op die plek woningen en een woon/werk-locatie te realiseren. Over die plannen is hij in gesprek met de gemeente Midden-Delfland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS