Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Laatste dienst Nieuwe Kerk Heenweg in september

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: vrijdag 14 juni 2019 16:25


De Hervormde Wijkgemeente Dorpskerk/Nieuwe Kerk houdt op zondag 8 september de laatste kerkdienst in de Nieuwe Kerk in Heenweg. Dat meldt de Protestantse Gemeente 's-Gravenzande, waarvan de Wijkgemeente deel uitmaakt.

De Nieuwe Kerk zal worden verkocht. Op dit moment is de Wijkgemeente in gesprek met potentiële kopers. Voorwaarde voor de koop is wel dat het kerkgebouw niet wordt afgebroken, bevestigt een kerkrentmeester tegenover WOS Media.  

De kerk houdt op zaterdag 22 juni een laatste open middag voordat het pand definitief wordt gesloten. Belangstellenden kunnen op die dag een rondleiding krijgen en een presentatie bijwonen. Daarnaast kunnen ze boeken over trouwerijen en dopen in de Nieuwe Kerk bekijken. De open middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur.    

Een week na de laatste dienst in de Nieuwe Kerk in Heenweg, op zondag 15 september, zal de eerste gezamenlijke kerkdienst worden gehouden in de Dorpskerk van 's-Gravenzande.       


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS