Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Laatste Denk Mee Cafés in Kwintsheul en Maasdijk

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 22 november 2019 13:18

Foto: Google Streetview


De laatste twee Denk Mee Cafés van de gemeente Westland worden volgende week gehouden in Kwintsheul en Maasdijk. Op deze bijeenkomsten wil het gemeentebestuur in gesprek met de inwoners over de toekomst van hun dorpskernen en de keuze die gemaakt moeten worden om de gemeente aantrekkelijk en leefbaar te houden. Uiteindelijk moeten de keuzes terechtkomen in de omgevingsvisie.

Op maandag 25 november is in De Kastanjehof Kwintsheul aan de beurt en op donderdag 28 november kunnen de Maasdijkers naar het Prinsenhof. Bij de cafétafels kan iedereen zijn of haar mening geven over de bereikbaarheid, het woningaanbod, de tuinbouw of het groen. Er is ook een pubquiz over de toekomst van het dorp, maar daarvoor moet wel smartphone of tablet mee worden genomen.

De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren tot 21.30 uur. Aanmelden kan via de website van de gemeente.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS