Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ladies Night voor Powervrouwen in Maasland

donderdag 20 februari 2020
Ladies Night voor Powervrouwen in Maasland

Op donderdag 20 februari vindt De Ladies Night voor Powervrouwen plaats in Boutique Restaurant Bavette in Maasland. De avond wordt georganiseerd door 7 bedrijven die door vrouwen worden gerund.

De dames die aan deze avond meewerken zijn Nathalie (LUVA huidverbetering & meer), Conny (Haar op Zolder), José (Parfumerie 1572), Britt (MYX), Simone (l’eau Vive) Caroline (Passion for yoga) en Maaike (Boutique Restaurant Bavette). In een unieke ambiance laten de dames zien wat zij in huis hebben en wat zij voor andere vrouwen kunnen betekenen.
Naast twee modeshows zijn er leuke workshops en een aantal interviews met echte powervrouwen. Ook is gedacht aan een actie met een maatschappelijk doel: M.V.V. Rond 22:00 uur vindt het Rad van Avontuur plaats met interessante prijzen. Met de Power DJ achter de draaitafel kan er vanaf 22:15 uur gefeest worden. Dat is ook het moment dat de heren van harte welkom zijn om eens lekker met de voetjes van de vloer te gaan.

Locatie: Bavette, Kortebuurt 15, Maasland
Tijd: 19.30 uur
Prijs: 19.30 – 22.00 uur €27,50 incl. drinks, bites, workshops en een goodiebag.
Kaarten via www.bavette.nl

vr 10 apr 2020
Veilig thuis blijven volgens de RIVM-maatregelen maar toch een gezellige avond beleven? Daar hebben Grand Café de...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS