Archief
Jolanda van Wijhe

Jolanda van Wijhe

Lakshmi en oud-winnaar Idols naar Waterpop

De organisatie achter het gratis festival Waterpop heeft de Nederlandse singer-songwriter Lakshmi en de winnaar van Idols 2003, Boris, vastgelegd voor de editie van dit jaar. En met De Kinderband wordt op 10 augustus ook aan de jongste bezoekers van het Wateringse Hofpark gedacht.

De Nijmeegse Lakshmi maakt een combinatie van gruizige elektronica, singer-songwriter-liedjes, donkere pop met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Ze was onder meer te zien in het tv-programma De Beste Singer-Songwriter en werd in 2016 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Eén van haar bekendste nummers is haar cover van Zeg Me Dat Het Niet Zo Is, oorspronkelijk van Frank Boeijen.

Boris Titulaer won in 2003 Idols en treedt sinds 2013 op als Bo Saris. Onder die artiestennaam scoorde hij hits als The Addict en She's On Fire. Liefhebbers van soulmuziek zijn bij hem aan het juiste adres.

Waterpop maakt al eerder de namen Tape Toy, Andy Fresco, Electric Hollers, Channel Zero, Chackie Jam en Ten Times A Million bekend.

Categorieen:
Wateringen Cultuur