Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Lasercontrole A4: vijf rijbewijzen ingenomen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 5 november 2018 13:45

Foto: Politie


De politie heeft zondagochtend van vijf personen het rijbewijs ingevorderd, omdat de bestuurders bij een lasercontrole betrapt werden op te hard rijden. De controle werd gehouden op de A4 ter hoogte van Schipluiden, waar een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur geldt. De automobilisten reden minstens 50 kilometer te hard.

De controle werd bewust gehouden op die plek, zegt Bob Pons van Team Verkeer: "Sinds de Ketheltunnel open is, merken we dat er zeker op de wat rustigere momenten te hard gereden wordt op de A4. Dit leidt regelmatig tot gevaarlijke incidenten, zoals aanrijdingen met letsel, en daarom houden we hier verscherpt toezicht op."

In totaal werden 27 processen verbaal opgemaakt. Naast hardrijden ging het onder andere om rijden onder invloed, niet-handsfree bellen achter het stuur en het rijden met een ingevorderd rijbewijs.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS