Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Lechaïm, Proost op het leven in Oude Kerk Naaldwijk

zo 08 okt
Lechaïm, Proost op het leven in Oude Kerk Naaldwijk

Op zondag 8 oktober is er een bijzondere dienst in de Oude Kerk in Naaldwijk: de wijnmaand oktober wordt ingeluid. Dominee Hans Meijer uit ’s-Gravenzande gaat voor. In deze dienst is ruimte voor een overdenking over de betekenis van wijn in de Bijbel, maar ook voor muzikaal talent en zang.

De schriftlezingen en liederen die gekozen zijn, hebben alle met wijn te maken en passen bij het thema ‘Lechaïm – Proost op het leven!’
De muzikale omlijsting is in handen van een drietal dames. In een eerdere bijzondere dienst konden we genieten van de muzikale talenten van de familie Meijer. Natuurlijk is dochter Klaasje van K3 de bekendste, maar ook de andere kinderen hebben hun talenten. Het trio dat haar medewerking verleent in de dienst bestaat uit Mieneke Meijer (vrouw van dominee Hans), dochter Rianne en Tinka Regter.  Mieneke Meijer bespeelt de vleugel en is opgeleid aan het Conservatorium in Maastricht. Zij is muziekdocente. Tinka Regter speelt viool. Zij heeft het Koninklijk Conservatorium in Den Haag afgerond, speelt in diverse orkesten en is viooldocente. Rianne Meijer speelt viool en heeft momenteel les bij Tinka. Het trio speelt tijdens de dienst niet alleen hun eigen repertoire, maar begeleidt ook de samenzang.
Locatie: Oude Kerk, Wilhelminaplein, Naaldwijk
Tijd: 19.00 uur


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Varend Corso 2018
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS