Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Leerlingen bepleiten vernieuwend havo/vwo

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 13 maart 2019 15:14

Foto: Dennis van Schie


Tien basisschoolleerlingen hebben woensdagochtend in het Westlands gemeentekantoor in Naaldwijk gepleit voor de komst van een montessorischool op havo/vwo-niveau in Westland. Zo'n school is er al wel in Den Haag, maar dat is een grote afstand voor sommige leerlingen uit Westland en Hoek van Holland.

De leerlingen gingen in gesprek met wethouder Ben van der Stee, ISW directeur Geert Millekamp, Lentiz-Dalton directeur Frans van der Sman en ISW locatiedirecteur Anko Goudswaard.  De schooldirecteuren zijn enthousiast over de ideeën van de kinderen en hebben een afspraak gemaakt voor een vervolggesprek.


Een nieuwe school komt er waarschijnlijk niet, maar de directeuren van ISW en Lentiz-Dalton willen kijken hoe ze de ruimte die ze nu hebben optimaal kunnen benutten.

De leerlingen hopen dat de nieuwe onderwijsvorm in 2020, als zij naar het voortgezet onderwijs gaan, in gang is gezet.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS