Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Lekkages bij Olympiahal in Maassluis

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 5 november 2018 12:35


Diverse scholen en sportverenigingen hebben in de afgelopen week geen gebruik kunnen maken van de Olympiahal in Maassluis. De sporthal heeft namelijk last gehad van wateroverlast, veroorzaakt door een lekkage in het dak. Voor CDA Maassluis reden om schriftelijke vragen te stellen aan het college van B en W.

De christendemocraten willen graag weten hoe lang het dak van de sporthal al lek is, wanneer het dak gerepareerd wordt en welke effecten de lekkage heeft op de gebruikers van de hal. Ook vraagt de fractie zich af wanneer het dak voor het laatst geïnspecteerd is.

De Olympiahal is sterk verouderd. Al jaren wordt er gesproken over de vervanging ervan. Desalniettemin wil het CDA weten wat er in de komende jaren nog gedaan wordt op het gebied van onderhoud van de hal.

In het coalitieakkoord van het huidige bestuurscollege staat opgenomen dat de hal moet worden vervangen, zodat er media 2023 een nieuwe sporthal open kan.

Update 14.00 uur
Het dak van de Olympiahal wordt deze maandag gerepareerd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS