Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Lely wint Familiebedrijven Award

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 10 april 2019 20:18

Foto: Vincent Boon


Lely Industries uit Maassluis, onder meer bekend van de melkrobots, is verkozen tot 'Familiebedrijf van het jaar 2019'. De onderscheiding is woensdagmiddag in Den Haag door Hans Wiegel uitgereikt aan bestuursvoorzitter Alexander van der Lely.

In het juryrapport staat: "Lely is wereldleider in innovatieve robots voor de veeteelt en gelooft in een aangename, winstgevende en duurzame toekomst voor melkveehouders. Lely maakt het leven van boeren makkelijker Ć©n draagt bij aan een duurzame wereld en is daarmee een toonbeeld voor Nederlands ondernemerschap."

Verder wordt gesteld: "Ook de wijze waarop het bedrijf de lokale jeugd interesseert voor techniek en bijdraagt aan MVO door scholing en voorlichting is een voorbeeld van modern ondernemen."

Lely werd in de slotronde van deze jaarlijkse prijs verkozen boven de andere twee finalisten: Otolift Trapliften en Koppert Biological Systems.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS