Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Leuningjes in Poeldijk feestelijk heropend

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 5 oktober 2018 21:55

Foto: Eric van Heuveln


Na bijna drie jaar is de grote zaal van zalencentrum De Leuningjes in Poeldijk vrijdag weer feestelijk heropend. Een deel van de Leuningjes moest dicht omdat er eind oktober 2015 asbest werd aangetroffen. De grote zaal is compleet opgeknapt en heeft ook weer een prima akoestiek zodat optredens er goed klinken.

De gemeente trok eind vorig jaar, na jaren gesteggel, 1,8 miljoen euro uit voor de verbouwing van De Leuningjes. Een groot deel van daarvan is gebruikt voor een stalen constructie onder het dak, geluidspanelen aan de muur en een fonkelnieuw podium. Nu kan de grote zaal van De Leuningjes in Poeldijk weer jaren mee.

De entree naar de grote zaal is een tijdelijke, omdat er nog geen besluit is genomen over de toekomst van de kleine zaal. Zo wordt nog onderzocht of streekomroep WOS Media hier onderdak kan krijgen. De uitkomsten van dat onderzoek laten nog op zich wachten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS