Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Lid 1 Guus Paalvast

Ik ben geboren in Delft en opgegroeid in de binnenstad van Maassluis. Samen met mijn vriendin woon ik nog steeds in Maassluis. Van jongs af aan ben ik actief geweest in de judosport. Dit heb ik nationaal, op het hoogste niveau, uitgeoefend. De drive die ik had om het beste uit mezelf te halen, als judoka, is een belangrijke factor bij het realiseren van mijn maatschappelijke ambities. De studie Commerciële Economie, met als specialisatie (sport)Marketing en Management, aan de Hogeschool van Rotterdam was daardoor een logische vervolgstap.

Ik ben werkzaam voor mijn eigen bedrijf JoPa in Maassluis. Daar ben ik verantwoordelijk voor verschillende evenementen zoals Filmfestival Maassluis, Waterwegpop en Bouwdorp Maassluis. Mensen omschrijven mij als ambitieus, resultaatgericht en een echte teamplayer. Ik ben altijd in voor een uitdaging mits deze realistisch is. Ik sta bekend om mijn ‘hands-on’ mentaliteit en daarnaast gaat bij mij het teambelang altijd boven individueel belang.

Sinds december 2014 ben ik bestuurslid bij de WOS. De WOS is een ambitieuze organisatie die kwalitatieve producties realiseert. Ik wil de komende tijd graag mijn steentje bijdragen om samen met de overige bestuursleden het beleid verder uit te zetten. Het is altijd een uitdaging om de bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever in te richten.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS