Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Lierenaar rijdt in op agenten, vier tot vijf schoten gelost

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 5 december 2019 08:05


Een 45-jarige man uit De Lier is woensdagavond ingereden op agenten in Ridderkerk. Om de man vervolgens tot stoppen te dwingen, is vier tot vijf keer geschoten. Hij is aangehouden.

De Westlander reed in een gestolen auto en werd bij een kentekencontrole ter hoogte van Papendrecht opgemerkt. Met de politie in de achtervolging, reed hij richting Ridderkerk.

Mediapartner Rijnmond sprak met een ooggetuige. "Ik moest een shirtje naar mijn voetballende zoon brengen bij voetbalclub Slikkerveer. En toen zag ik ze in de verte al aankomen."

Op de rotonde voor de voetbalclub kwamen de politiemensen en de vluchtende wagen snel dichterbij. "Dat wagentje maakte niet één, maar twee rondjes over de rotonde", legt hij uit. "En plots werd er geschoten. Ik denk wel vier of vijf keer. Daarna reed de wagen verder, raakte een stoeprand en daarna een paal. Een paar seconden later hadden de agenten hem al te pakken."

Het is niet bekend of de man uit De Lier gewond is geraakt door de politiekogels.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS