Archief
Signbiblio

Signbiblio

Lierenaar start datingsite voor mensen met lichamelijke beperking

Mensen met een lichamelijke beperking aan elkaar koppelen, dat is wat Lierenaar Danny van Dijk graag wil doen. Daarom heeft hij het platform 'Samen Beperkt' gelanceerd, een datingsite waarop deze mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Van Dijk kwam op het idee door zijn werk als zzp'er in de thuiszorg. "Ik heb een klant waar ik al twee jaar kom, die graag een serieuze relatie wil. Maar hij vertelde mij dat als hij op een normale datingwebsite zit, mensen afhaken zodra ze zien dat hij in een rolstoel zit. Dus heb ik besloten hem te gaan helpen."

De Westlander zocht op internet naar soortgelijke websites, maar kwam er slechts een klein aantal tegen. Hij liet een website bouwen en die is precies een week geleden online gegaan. Op zijn site kunnen mensen een profiel aanmaken en berichten naar elkaar sturen. "En we bieden extra service als mensen daar behoefte aan hebben. Zo kan ik het restaurant of de lunchroom regelen voor de eerste date. En dan bied ik ze ook nog een kop koffie aan."

De eerste aanmelding is inmiddels binnen - zijn klant uit de thuiszorg -, maar aan het einde van dit jaar hoopt Van Dijk op 500 leden te zitten. Aanmelden kan op samenbeperkt.com.

Categorieen:
De Lier Westland Algemeen