Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Limerickdag in De Lier

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 17 januari 2018 14:55

Foto: Archief WOS Media


In De Lier wordt op woensdag 24 januari een limerickmarathon gehouden. Tussen 9.00 en 18.00 uur kunnen er in negen wisselende locaties zelf gemaakte limericks worden voorgelezen. Er zal later ook nog een boekje verschijnen.

Elk uur wordt er gewisseld van locatie en komt een andere groep in aanmerking om voor het voetlicht te treden. Komt dat tijdstip slecht uit, dan is het zondermeer mogelijk om ergens anders in te schuiven.

Voor de vroege vogels (eerst de kinderen naar school) is om 9.00 uur locatie NON de gastvrouw. Daarna kan men om 10.00 uur terecht bij Bijzonder (gericht op verenigingen) en vervolgens om 11.00 uur in het Anker (de 55+ groep). Het bedrijfsleven is om 12.00 uur welkom in de Bongaard.

Basisschoolleerlingen van de groepen 7 en 8 en alle leerkrachten van de basisscholen krijgen om 13.00 uur de kans in de bibliotheek. Heb je een beroepenlimerick dan ontvangt de Eethoek je graag om 14.00 uur. Winkeliers zijn om 15.00 uur welkom bij Grandcafé 2 Floors. Behoor je tot de groep voortgezet onderwijs - leerlingen en docenten - dan is Snackers om 16.00 uur the place to be.

Iedereen die dan nog niet geweest is, kan om 17.00 uur in de bibliotheek terecht tijdens de borrellimerick. Om 18.00 uur zal daar de laatste limerick worden voorgelezen.

De organisatie van het evenement is in handen van Frans Voskamp, in samenwerking met Bibliotheek Westland. Uitgebreide informatie is op te vragen via het e-mailadres LDDL2018@gmail.com.

Een limerick is een vijfregelig gedichtje met het rijmschema AABBA. De limerick moet gericht zijn op de Lierse situatie, maar de naam De Lier hoeft er niet voor te komen. Alle limericks komen in principe in aanmerking voor plaatsing in een limerickboekje, maar mogelijk zal er een keuze moeten worden gemaakt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
DON Feestweek
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS