Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Liora viert lustrum met Westlandse versie van Maestro

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 8 januari 2020 14:01

Foto: Liora


De Lierse muziekvereniging Liora viert haar 105-jarig bestaan onder meer met een Westlandse versie van het populaire tv-programma Maestro. Negen mannen en vrouwen die lokaal en/of op Westlandse schaal bekend zijn, doen mee aan deze competitie.

Insteek van Maestro is: hoe snel kan iemand zich ontpoppen tot een goed dirigent. Dat het veel meer is dan het simpelweg met een stokje zwaaien, hebben de landelijke uitzendingen wel laten zien.

Het harmonieorkest van Liora heeft begin deze week kennisgemaakt met de kandidaten. Die negen deelnemers zijn: Roy van der Sar, Nico van der Marel, René Beukers, DJ Bombastic, Marjoke Koene, Lisette de Bruijn, Monique Bruggeman, Pieter Hoogerbrugge en Prins der Theebukkers 'Christiannemer'. Zij hebben via loting een muziekstuk toebedeeld gekregen.

De halve finale van Liora's Maestro wordt gehouden op zaterdagavond 25 januari in de Domkerk in De Lier. De beste vier kandidaten mogen door naar de finale, die op 4 april wordt gehouden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS