Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

LTC Naaldwijk bereikt finale

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 9 juni 2018 17:45

Foto: Twitter LTC Naaldwijk


Tennisvereniging LTC Naaldwijk heeft, voor het eerst in haar geschiedenis, de finale bereikt van de Eredivisie Gemengd. Zondag strijden de Naaldwijkers tegen Zandvoort om de titel.

Op het complex van Leimonias in Den Haag ging het Westlandse team zaterdag voortvarend van start tegen Alta uit Amersfoort. In het dames-enkelspel wonnen Tereza Mrdeza en Sarah Gronert beiden hun partij.

Daarna volgde het eerste herenenkelspel, een beladen duel tussen Antal van der Duim en Boy Westerhof. Hun namen zijn door meerdere bronnen genoemd als verdachten in een matchfixing-schandaal, zo meldde de Volkskrant zaterdagochtend. Van der Duim, uitkomende voor Alta, won de partij.

Vervolgens won Sebastian Fanselow voor Naaldwijk zijn wedstrijd, waardoor zijn team op een 3-1 voorsprong kwam. De beslissing kon dus al vallen in het damesdubbel. Mrdeza en Gronert slaagden er echter niet in om te winnen van het Alta-duo Serban/Thyssen.


Het beslissende herendubbel ging tussen Boy Westerhof en Arko Zoutendijk namens Naaldwijk en Antal van der Duim en Gero Kretschmer voor Alta. Toen Naaldwijk de eerste set won, was de klus geklaard.

Afgelopen donderdag speelde LTC Naaldwijk de laatste competitiewedstrijd uitgerekend tegen mede-finalist Zandvoort. Deze ontmoeting eindigde in een gelijkspel, 3-3, maar qua sets en games in het voordeel van Naaldwijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS