Archief

LTC Naaldwijk krijgt er 46 parkeerplaatsen bij, voorzitter tevreden

Tennisclub LTC Naaldwijk heeft overeenstemming bereikt met de gemeente Westland over nieuw aan te leggen parkeerplaatsen. Dat worden er 46. In december nog meldde de gemeente, dat LTC niet op nieuwe parkeerplekken hoefde te rekenen.

Voorzitter Henk Salome was in december totaal verrast door die mededeling van de gemeente. Hij deed zijn beklag bij politieke partijen en voerde gesprekken met verantwoordelijk sportwethouder Pieter Varekamp, met uiteindelijk een deal van 46 parkeerplaatsen als resultaat.

Communicatief had het wel wat strakker gemogen, oordeelt Salome over de berichtgeving vanuit de gemeente. "Gedurende de wedstrijd werden de spelregels veranderd", zegt hij vrijdag op WOS Radio.



Behoefte

De tennisclub op sportpark de Hoge Bomen wordt momenteel anders ingedeeld. LTC gaat van 13 naar 16 tennisbanen, en er komen twee padelbanen bij. "Dat betekent een groei van het aantal activiteiten en leden", stelt Salome. Het huidige aantal parkeerplaatsen rondom LTC is volgens de voorzitter niet genoeg.



Asbestvondst

Gedurende de omvorming van het sportpark stuitte werknemers op vervuilde grond met asbest, zo ongeveer op de locatie waar voorheen toneelgebouw De Speld stond. Na onderzoek blijkt dat de gevonden hoeveelheid asbest beperkt is, en waarschijnlijk geen gevolgen gaat hebben voor de aanleg van nieuwe tennisbanen. Op 31 maart wordt het vernieuwde complex feestelijk in gebruik genomen.

Categorieen:
Naaldwijk Westland Sport