Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

LTC Naaldwijk strikt verliezend NK-finalist Sels

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 25 maart 2019 11:42

Foto: YouTube Studio Alphen


Tennisvereniging LTC Naaldwijk kan in het nieuwe seizoen van de eredivisie voor mixteams beschikken over Jelle Sels. De 23-jarige tennisser uit Alphen aan den Rijn verloor in december vorig jaar de finale van het Nederlands kampioenschap van Scott Griekspoor. Sels is momenteel de nummer 309 van de wereldranglijst.

Naaldwijk doet voor het vijfde seizoen op rij mee aan de eredivisie, die dit jaar wordt gespeeld tussen 25 mei en 6 juni. Naast Sels hebben ook Robin Haase en Arantxa Rus hun deelname toegezegd, al is hun aanwezigheid afhankelijk van hun deelname aan Roland Garros.

De tennisvereniging doet dit jaar ook mee aan de eredivisie voor herenteams. Voor dat team heeft Naaldwijk onder meer de talentvolle Amadatus Admiraal uit Hoek van Holland gestrikt. Deze competitie begint op zondag 7 april.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS