Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

LTC 's-Gravenzande wil ballonhal na wegvallen indoortennis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 14 mei 2019 09:06

Foto: Racket Partycentrum s-Gravenzande


Tennisvereniging LTC 's-Gravenzande wil het wegvallen van de RPC-hal komende winter oplossen met het plaatsen van een ballonhal op het eigen complex. Dat meldt het clubbestuur op de eigen website.

De eigenaar van de RPC-hal, die vlak naast het sportpark in 's-Gravenzande ligt, liet in maart weten te stoppen met de verhuur van de indoortennisbanen, omdat het voor hem niet meer rendabel was. LTC 's-Gravenzande was één van de vaste huurders van die banen en moest daardoor voor de winter op zoek naar een nieuwe oplossing.

De afgelopen maand is binnen de vereniging een haalbaarheidsonderzoek gedaan naar een oplossing. Daaruit blijkt dat een ballonhal uitkomst biedt.

Veel andere tennisclubs in onze regio maken nu al gebruik van een ballonhal. Dit is een opblaasbare hal die over een aantal tennisbanen kan worden geplaatst.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS