Lyra

Lyra

Lyra verrast koploper KMD

in het duel in de derde klasse B tussen Lyra en koploper KMD hebben de Lierenaren verrassend aan het langste eind getrokken: 3-1.

De ploeg uit Wateringen opende de score al snel met een doelpunt van Jesse de Waard, maar na de openingstreffer nam Lyra de regie in het duel over. Na een half uur bracht Robin Vijverberg de stand in evenwicht. In de tweede helft bezegelde Jari van Dijk en het tweede doelpunt van Vijverberg de verdiende zege op de koploper.

De andere derby in 3B, tussen Verburch en Naaldwijk in Poeldijk, werd 1-0 in het voordeel van de thuisploeg. Verburch gaat met de minimale zege SC Monster, dat verloor van Duno, voorbij op de ranglijst en het behoudt de aansluiting met de top drie.

's-Gravenzande krijgt punt na verspeelde voorsprong

In de Hoofdklasse A heeft FC 's-Gravenzande gemengde gevoelens overgehouden aan het treffen met Capelle. 's-Gravenzande stond bij rust op 0-2 voorsprong. Capelle voerde de druk na rust op en kwam het zelfs op een 3-2 voorsprong. Het was echter invaller Menno Roodenburg die een punt redde voor de ploeg van trainer Richard Elzinga.