Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maarten Moerman geridderd

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: dinsdag 21 mei 2019 16:24

Foto: Van der Ende Diensten


Maarten Moerman uit De Lier is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze koninklijke onderscheiding werd hem dinsdagmiddag opgespeld door Westlands burgemeester Bouke Arends.

Moerman nam in het Poeldijkse Unicum Elzenhagen afscheid van het bedrijf Intergreen (Dutch Flower Group), waar hij sinds 1986 gewerkt heeft als hoofd Kwaliteitsdienst. In deze functie heeft hij onder meer wetenschappelijke onderzoeken begeleid naar alternatieven voor potgrond, het beperken van botrytis bij snijbloemen en het realiseren van de beste keten voor zeecontainervervoer van snijbloemen.

Moerman heeft zich verder sinds 1989 ingezet voor de Westlandse samenleving. Hij was begeleider van diverse jeugdteams bij korfbalvereniging Valto in Lier en actief als vrijwilliger en ouderling voor de Protestantse Gemeente in De Lier. Sinds 2015 is hij lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling in Naaldwijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS