Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maasdijker (40) zit langer vast in onderzoek drugszaak

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 9 november 2019 10:20

Foto: Signbiblio


Een 40-jarige Maasdijker zit langer vast voor betrokkenheid bij een grote drugszaak in het Belgische Wuustwezel. Dat is vrijdag bekend geworden. Naast de Maasdijker zitten ook een 42-jarige man uit het Belgische Poppel (hoofdverdachte) en een 37-jarige vrouw uit Tilburg nog vast.

Op 1 oktober hield de politie de personen in Poppel aan tijdens een onderzoek naar witwassen en drugshandel. Eerder zijn in het strafrechtelijk onderzoek een drugslab in Wuustwezel in 2019 en een lab in Driebruggen in 2017 aangetroffen.

In oktober doorzocht de politie al diverse woningen in Maasdijk, maar daar werd niemand aangehouden. Wel is er toen in Poppel beslag gelegd op een kapitale villa, net als op een grote bronzen stier, vier auto's, drie vuurwapens, twee schilderijen, juwelen en waardepapieren en tevens apparatuur voor het vervaardigen van drugs.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS