Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maasdijkse woningen doorzocht in grote drugszaak

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 1 oktober 2019 15:22


De politie heeft dinsdagochtend in Maasdijk enkele woningen doorzocht in een groot onderzoek naar drugshandel en witwassen. De zaak heeft te maken met twee drugslabs in Wuustwezel (Belgiƫ) en het Nederlandse Driebruggen. Volgens een woordvoerder van de landelijke politie zijn de huiszoekingen gedaan in het kader van 'waarheidsvinding' en is in Maasdijk niemand aangehouden.

Eveneens zijn er deze ochtend huiszoekingen geweest in Tilburg en het Belgische Poppel. In die laatste plaats is beslag gelegd op een kapitale villa, net als op een grote bronzen stier, vier auto's, drie vuurwapens, twee schilderijen, juwelen en waardepapieren en tevens apparatuur voor het vervaardigen van drugs. Drie mannen en een vrouw uit Tilburg en Poppel zijn aangehouden.

In juli dit jaar werd in een varkensboerderij in Wuustwezel een groot drugslab voor crystal meth ontmanteld. Twee jaar eerder werd zo'n lab ook al aangetroffen in Driebruggen, nabij Gouda.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS