Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis' bedrijf helpt een (schoon) handje in China

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: donderdag 13 februari 2020 15:48


Het Maassluise bedrijf MTS Euro Products is volop in de weer met het coronavirus dat in december uitbrak in China. Niet alleen omdat hun dispensers voor onder andere papieren handdoekjes geïmporteerd worden uit China en Taiwan, maar ook omdat er juist veel producten worden geëxporteerd naar Azië.

Directeur Gerrit Malipaard ziet dat vooral desinfecterende handgel vanaf Kerstmis niet aan te slepen is. "Inmiddels zijn er al een aantal miljoenen van weggezet, en de vraag is groter dan het aanbod." Vooral de kleine flesjes doen het goed. "De 100 milliliter flesjes worden voornamelijk gebruikt voor in de auto, in de zak of in de handtas. Het wordt vooral preventief gebruikt."

Volgens Malipaard is de beste manier om besmetting te voorkomen; veel vaker je handen wassen. "Het liefst op een traditionele manier, met papier en niet met handdrogers. Op die manier worden de bacteriën niet verder verspreid."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS