Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis Belang: 'Alle scholen hebben last van vandalisme'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 11 februari 2020 14:13

Foto: Facebook Aad Solleveld


De gemeenteraadsfractie van Maassluis Belang maakt zich zorgen over vandalisme rondom de scholen in Maassluis. Na vernielingen bij twee scholen eind januari, was het maandag opnieuw raak. Nu ging het om ingegooide ruiten bij de Groene Hoek.

"De Groene Hoek is geen uitzondering", aldus raadslid Aad Solleveld, "alle scholen hebben hier veel last van. Dit geeft onrust voor de kinderen en de penningmeester van de school wordt hier ook niet blij van. Soms zien we op een 'strategisch' punt een mobiele camera, maar die lijkt slechts voor een waterbedeffect te zorgen."

Aan het college van B en W wordt gevraagd, of het een beeld heeft van de schade die de afgelopen tijd op schoolpleinen en aan de gebouwen is ontstaan.  "Bent u al met de scholen in overleg geweest om dit probleem te bespreken en zijn er oplossingsrichtingen in zicht?", wil de fractie weten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS