Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis gaat gaten in wegdek repareren

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 18 februari 2020 21:33

Foto: Archieffoto


De gemeente Maassluis gaat binnenkort de gaten in het lokale wegdek repareren. Dat werd dinsdagavond bekend na vragen van raadslid Johan Verhoeve van de VVD. Die maakt zich zorgen over de staat van de lokale wegen en de gevolgen daarvan voor de verkeersveiligheid.

Wethouder Fred Voskamp erkende meteen dat er plekken zijn waar snel gerepareerd moet worden. In het najaar is dat op een aantal plekken al gedaan, maar bijvoorbeeld niet op de Westlandseweg. In de eerste week van maart staan er nog tientallen reparaties gepland, dan wordt er namelijk geen vorst meer verwacht.

Toch is het nog even afwachten wat er met de gaten in de Westlandseweg gaat gebeuren. De weg is er namelijk te slecht aan toe om voor kleine reparaties in aanmerkingen te komen. De verwachting is dat er groter onderhoud nodig is, maar er wordt wel gekeken of er een tijdelijke oplossing gevonden kan worden als gietasfvalt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS