Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis: Meer woningen verkocht in derde kwartaal 2019

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 10 oktober 2019 10:21

Foto: Signbiblio


In de periode van juli tot en met september van dit jaar zijn in de gemeente Maassluis in totaal 84 woningen verkocht. Dat zijn er een stuk meer dan de 60 die in dezelfde periode van vorig jaar zijn verkocht, zo blijkt uit nieuwe cijfers van makelaarsorganisatie NVM.

Hoewel het aantal verkochte woningen stijgt, blijft de gemiddelde verkoopprijs nagenoeg gelijk: 252.900 euro nu, ten opzichte van 256.900 euro vorig jaar. De gemiddelde verkooptijd was 34 dagen, waar dat in het derde kwartaal van 2018 33 dagen was.

De NVM merkt dat over heel Nederland gezien steeds minder woningen te koop worden aangeboden. "De bestaande koopwoningmarkt is krapper geworden met het gevaar dat de prijzen op termijn weer sterker zullen stijgen", zegt Gaby Balkema namens NVM-vakgroep Wonen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS