Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis op zoek naar nieuwe locatie voor evenemententerrein

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 17 april 2019 10:14

Foto: Facebook Waterwegpop


Het festivalterrein aan Het Scheur in Maassluis is eigenlijk ongeschikt voor grotere evenementen en het aanpassen ervan om het geschikter te maken is te kostbaar. Dat heeft wethouder Corine Bronsveld laten weten. Volgens haar wordt er dan ook gezocht naar een alternatieve locatie voor het kunnen organiseren van grotere evenementen.

Tot nog toe maakt vooral het jaarlijkse Waterwegpop gebruik van het terrein. "Maar grotere evenementen zijn daar eigenlijk niet mogelijk", aldus Bronsveld. Locaties die worden onderzocht, zijn onder meer het grasveld tussen winkelcentrum Koningshoek en station Maassluis West, en het terrein aan de Petrus Kockstraat waar vroeger de Rooms-Katholieke kerk stond.

Het parkeerterrein achter de Nieuwstraat is overigens niet in beeld als evenementenlocatie omdat daar binnen een aantal jaar huizen gebouwd worden. Volgens Bronsveld wordt  niet alleen gekeken naar de ruimte die beschikbaar is, maar ook naar de gevolgen voor omwonenden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS