Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis wil af van verwaarloosde bootjes

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 26 november 2018 14:41


De gemeente Maassluis wil af van bootjes met achterstallig onderhoud in de vlieten. Vooral in de Boonervliet ligt een aantal verwaarloosde pleziervaartuigen. Daarom neemt de gemeente contact op met het Hoogheemraadschap van Delfland om het water te ontdoen van gezonken en verwaarloosde bootjes.

Dit blijkt uit een raadsinformatiebrief. Wel is de mate van overlast wat het bestuurscollege betreft maar beperkt. Gedurende het afgelopen jaar zijn er zo'n tien meldingen binnengekomen over pleziervaartuigen met achterstallig onderhoud. Alle meldingen gaan over pleziervaartuigen in de Boonervliet, waar het hoogheemraadschap over gaat.

De gemeente is voor één pleziervaartuig, die gebruikt wordt door daklozen, een bestuurlijk handhavingstraject gestart om de boot uit de wateren van Maassluis te verwijderen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS