Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis wil camera's inzetten tegen vuilnisoverlast

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 25 juni 2019 19:03

Foto: MargaPep op Twitter


De gemeente Maassluis wil mobiele camera's inzetten om vuilnisoverlast tegen te gaan. Nu gebeurt het nog regelmatig dat mensen hun (grof)vuil dumpen naast de afvalbakken, iets wat door zowel de gemeente als veel inwoners als erg hinderlijk wordt gezien.

Volgens wethouder Fred Voskamp kan het stadsbedrijf meedenken over locaties waar regelmatig overlast is. Daar kan dan zo'n camera worden geplaatst. Wel moet er volgens de wethouder nog worden gekeken of het plaatsen van een dergelijke camera op die locaties en met die reden zomaar mag.

Desgevraagd laat de gemeente Midden-Delfland weten geen camera's te richten op plekken waar regelmatig (grof)vuil wordt geplaatst. De gemeente Rotterdam, waar Hoek van Holland onder valt, zegt nu alleen een proef te doen in Rotterdam-Zuid, maar nog niet in Hoek van Holland. De gemeente Westland heeft nog niets laten weten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS