Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluis wil zeven ton in zonnepanelen steken

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 22 maart 2020 11:19

Foto: Twitter


Het Maassluis college van burgemeester en wethouders wil 700.000 euro uittrekken voor het plaatsen van zonnepanelen op de Koningshof, de bibliotheek en het zwembad. Daarnaast moeten er ook zonneboilers worden aangelegd bij het zwembad.

Het idee is dat de energiebesparing die het oplevert, in mindering wordt gebracht op de subsidie. Voor Koningshof gaat dat om ruim 3.600 euro, voor de bibliotheek is het bijna 2.750 euro en voor het zwembad zo'n 17.000 euro in fases.

Samenhangend met het plaatsen van de zonnepanelen worden ook onderhoudswerkzaamheden aan de daken van de drie gemeentelijke panden uitgevoerd. Op twee gemeentelijke gebouwen (basisschool 't Startpunt en de gemeentewerf aan de Heldringstraat) zijn inmiddels zonnepanelen geplaatst.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS