Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluise online-pubquiz voor Rode Kruis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 24 maart 2020 13:46

Foto: Signbiblio


Drie ondernemers uit Maassluis hebben de handen ineengeslagen om geld op te halen ter bestrijding van het coronavirus, lokale winkeliers te steunen én inwoners van de stad een leuke avond te bezorgen. Op 10 april organiseren ze samen een pubquiz om te zien wie 'De Slimste Maassluizer' is.

Het initiatief komt van Thijs Boskamp en Guus Paalvast van Grand Café de Waker en Tom van Eijmeren van ClockAssist. Omdat fysieke bijeenkomsten tot 1 juni verboden zijn, wordt de quiz op internet gehouden.

De pubquiz duurt ongeveer anderhalf uur. Kosten zijn 5 euro per persoon. Daarvan komt de helft ten goede aan het Rode Kruis, dat zich inzet om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De andere vijftig procent zal in de vorm van waardebonnen worden uitgekeerd aan de top 10-deelnemers. Deze bonnen zijn te besteden bij Maassluise winkeliers.
Wie zich wil aanmelden kan terecht op Deslimstemaassluizer.nl.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS