Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluise vrouw aangehouden voor stalking

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 14 juni 2019 12:53


Een 49-jarige vrouw uit Maassluis is vrijdagochtend aangehouden voor het stalken van haar ex-partner. Ze zou hem hebben achtervolgd en spullen voor hem hebben achtergelaten, zo ook op het graf van zijn moeder.

De 46-jarige Maassluizer die slachtoffer was van stalking, nam al eerder contact op met de politie. Er is toen een bemiddelingsgesprek geweest, maar zonder het gewenste succes. Omdat de vrouw hem nog steeds achtervolgde, heeft de man opnieuw aangifte gedaan bij de politie. Na onderzoek is de vrouw alsnog aangehouden.


De politie geeft aan dat het bij stalking belangrijk is om contact te houden met politie, zodat er bijvoorbeeld een gesprek aangegaan kan worden met de stalker. Bij directe bedreigingen wordt aangeraden om 112 te bellen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS