Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluise zanger Bryan Camphens wil landelijk doorbreken met eigen plaat

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 6 september 2019 16:18

Foto: Bryan Camphens


Voorheen zong hij voornamelijk covers, maar deze vrijdag bracht zanger Bryan Camphens met 'Jij Bent Mijn Hart' zijn eerste eigen single uit. De 29-jarige Maassluizer hoopt hiermee landelijk te kunnen doorbreken.

"Ik ben al sinds mijn vijftiende professioneel met zingen bezig, maar dat waren vooral covers", zegt Camphens tegen de WOS. "Ik heb ongeveer een half jaar geleden een oproep gedaan op sociale media voor het maken van een eigen plaat. Daarna was ik zoekende naar een goede producer wat betreft Nederlandstalige muziek. Daar kreeg ik een aantal leuke reacties op."

Zo kwam Camphens in contact met Melchior Rietveldt, die eerder al werkte met onder meer René Froger en Tino Martin. "Ik ben er superblij mee!"

"Ik heb een gesprek met hem gehad in de studio, er was een goede klik. Daarna is hij wat nummers gaan luisteren op YouTube en wat optredens bekeken. Daarna is hij gaan schrijven." Camphens is zelf fan van Marco Borsato en wilde graag in die stijl blijven. "Daardoor zit het nummer wat tussen pop en volksmuziek in. Eigenlijk hopen we daar een beetje een nieuw genre mee te creëren."

'Jij Bent Mijn Hart' gaat over een persoon die je ontmoet en van wie je direct weet dat het de ware is. Het nummer staat nu op YouTube, maar diverse media zijn al aangeschreven. Camphens hoopt dat zijn single onder meer gedraaid wordt op 100%NL.

Beluister het interview hieronder en zie ook de videoclip:


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS