Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluizer (18) opgepakt voor mishandeling in Breda

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 13 oktober 2018 14:13


Een 18-jarige Maassluizer is vrijdagavond aangehouden in Breda op verdenking van mishandeling. Hij zou samen met een groep van zes tot tien andere jongens een man, die zijn hond aan het uitlaten was, hebben uitgescholden, geschopt en geslagen. Een omstander die het geweld wilde stoppen, een 50-jarige Bredanaar, werd vervolgens door de jongens bewusteloos geslagen.

Na de mishandelingen in het Valkenbergpark in Breda namen de jongens de benen. Omstanders belden de politie, die daarop ter plaatse kwamen en een onderzoek startten. Al snel werd één jongen aangehouden door een politieagent in burger. De rest van de vluchtende jongens werd gevolgd via camera's die in de stad hangen. Daarop werden nog twee jongens gearresteerd. De rest van de jongens is nog niet gepakt. De aangehouden jongeren zijn een 17-jarige jongen uit Rotterdam, een 20-jarige uit Breda en de 18-jarige Maassluizer. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS